Varstvo osebnih podatkov in zasebnost

Zasebnosti obiskovalcev naše spletne strani posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Politika uporabe piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran ob vašem obisku pošlje spletnemu brskalniku. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne trgovine. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite. Brskanje po naši spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov sprejme piškotke samodejno. Po poteku veljavnosti pa jih brskalnik samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletno stran izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči.

Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale.