Keber

GOSTILNA

Gostilna Keber je najstarejša domžalska gostilna in prostor druženja ter odlične kulinarike.

Gostje nas lahko najdejo v Domžalah, na Ljubljanski cesti 112 in brezskrbno parkirajo na privatnem parkirišču, ki je primerno tudi za avtobuse.

V gostilni penzion Keber vam ponujamo možnost rezervacije za manjše ali večje skupine. V sobi z odprtim kaminom ali veliki baročni sobi vam pripravimo malice, kosila, večerje, nudimo praznovanja porok, krstov, osebnih in poslovnih jubilejev, poslovnih kosil in podobno.

V lepem vremenu lahko uživate tudi na velikem, delno pokritem letnem vrtu, v hladu sence starodavnih kostanjev. Pri nas se bodo dobro počutili tudi vaši otroci, ki se lahko poigrajo na dvorišču in zunanjih igralih.

Vso hrano iz ponudbe, vključno z malicami in kosili, je možno naročiti tudi za domov – ToGo.

Dobrodošli!

Keber

PIZZERIJA

V prijetnem ambientu Pizzerije Keber si lahko privoščite več kot 25 vrst pizz, različne vrste testenin s številnimi omakami, lazagne in školjke iz krušne peči. Nad odličnimi pizzami iz krušne peči in ostalo ponudbo ne boste razočarani.

Nudimo tudi možnost prevzema pizz za domov ToGo, za naročila pa nas lahko pokličete na telefon: 01-724 19 04

Keber

PENZION

Penzion Keber se nahaja v središču Domžal, le nekaj 100 metrov od mestnega jedra ter glavne avtobusne in železniške postaje. Najbližje letališče Ljubljana pa je od penziona oddaljeno 17 km.

Penzion s 3 zvezdicami premore 7 udobnih in kakovostno opremljenih sob. Na voljo je tudi brezplačno zasebno parkirišče. Zjutraj je na voljo kontinentalni zajtrk ali zajtrk z jedmi po naročilu. V delovnem času so gostom na voljo tudi storitve gostilne in pizzerije.

gostilna-keber-zgodovina-1
gostilna-keber-zgodovina-2

Odkrijte

NAŠO ZGODOVINO

Naša družinska gostilna koraka že v tretjem stoletju, saj njeni začetki segajo v davno leto 1785. Ponosni smo, da smo danes del tradicije najstarejše gostilne v kraju, ki v času ni bila nikoli dokončno zaprta.

Po pripovedovanju je bila hiša brdska pristava z zemljiščem in hlevom, kjer so poštni postiljoni prepregali konje svojih poštnih vozov na poti od Ljubljane do Gradca. Pozneje je pristavo kupil Jožef Keber in gostilna je tako dobila svoje ime, ki ga ponosno nosi še danes.

Prvotna Kebrova hiša je bila vsaj petkrat prezidana. V vseh prenovah se jo je povečevalo, urejalo prostore za prijetna druženja in pridobilo tudi prenočitvene prostore. Domači so se sčasoma umaknili v dvoriščno zgradbo, tako je postala gostilna na voljo Domžalcem v celoti.

Na tej dolgi poti so vodili gostilniško obrt mnogi Kovačevi predniki, med njimi tudi Matej Janežič, ki je bil hkrati tudi domžalski župan dolgih 45 let. Gostilno sta ohranila in ji povečala ugled ter prepoznavnost ata Stane Kovač in mama Angelca. Danes pa gostilno, po smrti njunega sina Staneta Kovača, vodi žena Irena Kovač s sinovi.

Beseda

NAŠE ŠEFINJE
chef-gostilna-keber
gostilna-keber-chef

»Sredi Domžal, kostanji stoje, z njimi živijo dobri ljudje.«
Začetek pesmi z naslovom Pri Kebru godca Tineta Stareta, ki je prav tako kot mnogi drugi, rad zahajal v našo gostilno v Domžalah – gostilno Keber.

Gostilno, kjer domuje več kot 230-letna tradicija, domačnost, dobra volja in vonj po goveji juhi recepta naših prednikov.

Pri Kebru stremimo k svežim sestavinam lokalnih ponudnikov, kakovosti in prijaznosti.

Pod eno streho združena gostilna z letnim vrtom, penzion in picerija izrekajo dobrodošlico poslovnim gostom, posameznikom in družinam.

Z veseljem vam ponudimo naš lonec »pestre izbire malic«, naš krožnik »kosil« in našo obsežno knjigo »a la carte«.

Za nežnejši spol bi kot vodja kuhinje za začetek priporočila slasten rakov koktajl, h kateremu priložimo dišeč topel kruhek – kot glavno jed file postrvi na ajdovi kaši, ki vas v trenutku popelje v raj – da pa se z raja še dolgo ne bi prebudili, bi kot zaključek priporočila še slastne palačinke z orehi in vinskim šodojem.

Gratinirani polži so prava izbira predjedi za moške – kot glavno jed bi priporočila srno v lovski omaki, h kateri priložimo mogočen kruhov cmok – za zaključek pa bi izbrala dišeče, sladke sirove štruklje z drobtinami.

Gratinirane školjke iz krušne peči s sveže pečenim kruhkom iz krušne peči pa so kot nalašč za hitro razvajanje vaših brbončic.

Vljudno vabljeni!

Irena Kovač, vodja
irena-podpis

Kaj ljudje

PRAVIJO O NAS